NASM Partnership EFAA en Sport&People!

nasm-partnership-efaa-en-sportpeople

De NASM Personal Training opleiding wordt internationaal al jaren gezien als de ‘golden standard’ van personal training opleidingen. Het OPT (Optimum Performance Training) model is al door tientallen PT opleidingen gekopieerd en wordt door honderdduizenden personal trainers, met succes toegepast.

EFAA opleidingen is al meer dan 10 jaar de Nederlandse Educatie partner van NASM en verzorgt deze opleiding op 7 verschillende locaties. Vanwege het grote succes van de opleiding en de nieuwe samenwerking in opleidingen tussen EFAA opleidingen en Sport & People, komen daar vanaf het najaar 2020 maar liefst 4 locaties bij.

‘Voor mensen die personal trainer willen worden, is het belangrijk om de opleiding in de eigen regio te kunnen volgen. Omdat de interesse in de NASM blijft groeien en we een landelijk dekkend netwerk van opleidingslocaties willen bieden, zijn we de samenwerking aangegaan met Sport & People. Hierdoor kunnen we samen de opleiding in het najaar op 11 locaties aan gaan bieden en de doelstelling is om te groeien naar 15 locaties in 2021.

www.efaa.nl en www.sport-people.nl